Rozmowy przy stole

Myślę, że wracamy do czasów, kiedy kładło się ogromny nacisk na kulturę jedzenia. W ostatnich latach nawet media coraz częściej poruszają tematy związane z gotowaniem i gościnnością. Najlepsi szefowie kuchni, jak Johann Lafer, docierają do szerokiej publi

Anna Pawliczko
 
Wesele od kuchni

Menu weselne charakteryzuje się tym, że potrawy mogą być serwowane na talerz każdego weselnika z osobna, jak i podawane na półmiskach, zawierających wybór mięs i ryb. W drugim przypadku weselnicy częstują się samodzielnie, nakładając na swoje talerze to,

Anna Pawliczko
 
Weselne smaki

Tak jak we wszystkim, moda ma duży wpływ na nasze życie, także na kulinaria.
Aktualny trend to zdrowe odżywianie się zgodne z porą roku i indywidualnymi gustami. Zmieniają się pokolenia, świadomość naszego gościa i zmieniają się również trendy: moda na

Anna Pawliczko
 
Dużo szczęścia i słodyczy!

Zmieniły się ogólnie wymagania młodych ludzi, którzy są bardziej zdecydowani i mają często bardzo sprecyzowane wizje dotyczące tak ważnych momentów życia, jak ślub. Może dlatego, że w dzisiejszych czasach decyzje o małżeństwie podejmują ludzie dojrzali. S

Anna Pawliczko
 



Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki dostępu lub przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce.
x